Gustaph en Tony Hadley laten het feest losbarsten op de JOE Singalong Party!


Ben je een echte fan van klassiekers zoals 'Don’t Stop Me Now', 'Dancing Queen' of 'Living On a Prayer'? Dan is zaterdag 19 oktober jouw avond! Op deze datum vindt namelijk de derde editie van de JOE Singalong Party plaats, waar je volop kunt meezingen met de grootste hits van vroeger en nu. Sven Ornelis en Anke Buckinx, de ochtendstemmen van JOE, hebben deze ochtend de kaartverkoop gestart en ook enkele verrassende namen van de line-up onthuld.

Op deze bruisende avond in de Antwerp Expo zullen onder andere Tony Hadley, voormalig leadzanger van Spandau Ballet, popster Gustaph, LEEZ en het dynamische duo Bram & Lennert optreden, waardoor het dak eraf zal gaan.Raf Van Brussel zal samen met de JOE Singalong Band enkele grote meezingers het feest naar nieuwe hoogten tillen, terwijl JOE-dj's Sven Ornelis, Bart-Jan Depraetere, Kurt Verheyen en Jarne Ponet zorgen voor opzwepende dj-sets.

Sven Ornelis & Anke Buckinx kijken reikhalzend uit naar deze derde editie en beloven een spetterend feest met topartiesten. Gustaph is enthousiast om met de JOE-luisteraars een energieke avond vol grote hits te beleven. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol muziek en plezier!

Op zaterdag 19 oktober is iedereen welkom in de Antwerp Expo om te dansen, luidkeels mee te zingen en te genieten van de beste hits ooit. Tickets voor de JOE Singalong Party zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via Joe.be. Er zijn verschillende ticketopties beschikbaar, waaronder het Party ticket en VIP tafelopties.

Voor degenen die hun zangtalent willen opwarmen en hun kennis van songteksten willen verbeteren, is het aan te raden vanaf maandag 7 oktober naar de Top 2000 te luisteren op JOE, waar de beste hits aller tijden weer te horen zullen zijn.

Koop hier je tickets!

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker