Wij willen luider klinken!


Stageplan fungeert als springplank voor muzikaal talent met ambitie. Naast een klassiek boekingskantoor is het een plek waar jonge artiesten begeleid worden in hun persoonlijk parcours. Het detecteren en handhaven van nieuw muzikaal talent in de huidige moeilijke muziekmarkt is de ambitie van Stageplan. Op termijn wil Stageplan ook zelf concerten, theatervoorstellingen en evenementen organiseren.

Om deze groei verder te zetten, lanceren we een crowdlendingcampagne bij Winwinner. Dat is een erkend crowdlendingplatform waarop ondernemingen hun zoektocht naar financiering publiek kunnen maken en investeerders kunnen vinden die via leningen in die ondernemingen willen investeren.

Winwinner begeleidt ons  bij het hele proces van de publieke financieringszoektocht (opmaak van de campagne, administratie, contact met investeerders, …).

Samen met Winwinner houden we ook een evenement bij ons op locatie in Denderhoutem op maandag 20/11 vanaf 19h met een concert van Alice Mae en Bram Van Den Berghe. Daarnaast wordt de crowdfundingcampagne kort toegelicht en is het mogelijk om al uw vragen te stellen. Inschrijven is mogelijk via de volgende link: https://www.eventbrite.be/e/tickets-ambassador-night-stageplan-745484703817?aff=oddtdtcreator

Dit betekent dus dat jij ook mee kan investeren in Stageplan via een lening die jou een rendement kan opleveren dat ruim boven de rentes op spaarboekjes ligt! Concreet kan dit via:

●      een crowdlening (gestandaardiseerde achtergestelde lening, vanaf 500 euro):

o   9% jaarlijkse brutorente

o   vrijstelling roerende voorheffing, dus 9% bruto = 9% netto!

o   Investering met een looptijd van 4 jaar

o   Jaarlijkse aflossing, 1 jaar kapitaaluitstel

o   0% waarborg

●      de winwinlening (achtergestelde lening, vanaf 2.500 euro):

o   5,25% jaarlijkse brutorente + 2,50% jaarlijks belastingkrediet

o   30% overheidswaarborg op het openstaande bedrag

o   Investering met een looptijd van 5 jaar

o   Jaarlijkse aflossing

⇨     Bovenstaande percentages maken misschien niet alles meteen duidelijk. Daarom even een voorbeeld voor een investering van €5.000 als particulier: bij de crowdlening heb je dan na 4 jaar een nettorendement van €1.375, bij de winwinlening is dat na 5 jaar iets meer dan €957 nettorendement! Op onze campagnepagina kan je zelf je rendement simuleren, voor verschillende bedragen.

Via de aanbieding van de crowdlening en de winwinlening (beide achtergestelde leningen) samen willen we minimaal €80.000 en maximaal €200.000 ophalen, met opschortende voorwaarden zoals beschreven op de campagnepagina. Uiteraard willen we je ook op de risico’s van een eventuele investering wijzen. Als investeerder loop je het risico dat je het geïnvesteerde bedrag geheel of gedeeltelijk verliest in geval van onmogelijkheid tot terugbetaling.

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker