Social media wizard gezocht.


Ben jij dat geniale brein dat altijd de perfecte hashtag bedenkt? Ben je zo verslaafd aan Instagram dat je ontbijt er altijd uitziet als een kunstwerk? Vind je het leuk om door talloze TikTok-video's te scrollen en boeiende content te bedenken en te maken? Geweldig, want bij Stageplan hebben we precies JOU nodig!

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een social media wizard die ons digitale podium kan rocken. Iemand die het wereldwijde web als zijn concertzaal ziet en zijn publiek moeiteloos kan bereiken. Iemand die niet alleen de nieuwste trends kent, maar zelf ook een trendsetter is.

Bereid je voor om de digitale wereld om te toveren in een majestueus muziekfestival van likes, shares en retweets terwijl je onze social media kanalen beheert. Je spreekt de taal van emojis en gifs en je hebt het talent om online een crowd te bespelen. Onderhandelen over likes en shares? Dat is jouw tweede natuur!

In je digitale gereedschapskist vind je uitmuntende schrijfvaardigheden, een vleugje creativiteit zo krachtig als een baslijn en een spoor van vernieuwende ideeën. Ben je ook nog een meertalige woordstunter die zijn toetsenbord kan laten zingen in het Nederlands, Frans en Engels? Dan ben je onze ideale kandidaat!

Het maken van filmpjes, compilaties en monteren van dit alles, is een talent van jou.

Wat krijg jij, onze nieuwste social media wizard, van ons?

 Een voltijds contract van onbepaalde duur, aangevuld met een goocheldoos vol voordelen zoals maaltijdcheques, reiskostenvergoeding en flexibele werkplekken.

Ons hoofdkantoor is gelegen te Denderhoutem.

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten en de social media wereld te betoveren? Toon ons dan je magie! Stuur je CV, referenties en een spannende motivatiebrief naar jobs@stageplan.be met als onderwerp 'Social Media Wizard'.

Laten we de digitale sferen betoveren. Meld je voor 31 december!

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker