Iets voor jou?


HOI ROCKSTARS! 🤘🎸

Heb je ooit gedroomd van een job waarbij je muziek ademt en leeft? Waar onderhandelen net zo cool is als het neerzetten van je favoriete gitaarsolo? Ben jij die powerbalad in de wereld van e-mails die altijd het overzicht houdt? Geweldig, want bij Stageplan hebben we precies JOU nodig!

Wat zoeken wij?

Als onze nieuwe Artist Booker word je een essentieel lid van ons bandje. Samen met ons, zal je je eigen creatieve riff toevoegen aan onze harmonie en een cruciale rol spelen bij het strategisch en creatief plannen voor onze artiesten. 

Je reist niet alleen met hen naar de top, maar bent de leadzanger in het opzetten van geweldige tours en line-ups voor grote promotors, festivals, steden en gemeenten.

Wat hebben we hiervoor nodig? 

Jouw gouden stem natuurlijk! Je hebt niet alleen de gave om iedereen te overtuigen met je promotionele pitches, maar je bent ook een virtuoos van de communicatie. Je spreekt vloeiend Nederlands, maar als je je zinnen zingt in het Engels, zeggen we: "C'est fantastique!"

Als kers op de taart, weet je de setlist van het laatste festival of evenement nog grotendeels uit je hoofd. Jouw passie voor muziek is net zo onmisbaar als een catchy refrein.

In het bezit zijn van een rijbewijs B is een must.

En wat bieden wij jou, onze nieuwe leadzanger van de booking-agent band? 

Een voltijds contract van onbepaalde duur in onze backstage - ook bekend als ons kantoor in Denderhoutem of in je loge want thuiswerk en aanwezigheid op kantoor kunnen gecombineerd worden.

Je krijgt een marktconforme gage, aangevuld met enkele extra legale voorwaarden zoals maaltijdcheques, mobiele telefoon, laptop,...

Voel je je aangesproken en klaar om ons podium te bestormen? Stuur dan je rockstar CV en motivatiebrief naar jobs@stageplan.be met als onderwerp 'Lead Singer - eh, nee... Artist Booker'. We beginnen met audities vanaf 6 december en je kunt meteen beginnen!

Je hebt tot 31 december om ons te overtuigen met je beste solo!

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker