Crowdfunding Winwinner groot succes!


We zijn blij om te mogen aan te kondigen dat onze crowdfunding-campagne een fenomenaal succes is geweest! De samenwerking met Winwinner heeft onze verwachtingen ruim overtroffen. Binnen een recordtijd van minder dan veertien dagen, hebben we ons volledige doelbedrag opgehaald dankzij de steun van bijna 50 investeerders. Deze ongelooflijke mijlpaal toont aan hoeveel mensen in onze missie geloven: een platform creëren voor de groei van artiesten.

Bij deze willen we dan ook een diepe buiging maken en onze dank betuigen aan onze ambassadors. Dankzij hun investeringen kunnen we onze visie versterken, onze stem luider laten klinken en onze dromen omzetten in realiteit. Hun steun is de katalysator die ons in staat zal stellen om te groeien en nog meer betekenisvolle verbindingen te creëren in de wereld van muziek.Maar de reis stopt hier niet. We streven ernaar om deze groei in alle aspecten van ons bedrijf te weerspiegelen, inclusief ons team. Daarom zijn we op zoek naar de beste talenten om ons team te versterken! We zijn van plan om de eerste vacatures binnenkort online te zetten. Als je gepassioneerd bent over muziek en je gelooft in onze visie, dan willen we graag van je horen. Stuur ons je cv via jobs@stageplan.be.

We zijn op zoek naar mensen die net zo gedreven zijn als wij om onze klanten en artiesten een nog betere service te bieden. We stellen hoge eisen omdat we geloven dat onze artiesten en onze community alleen het allerbeste verdienen. Samen kunnen we een omgeving creëren waar kunst en creativiteit kunnen floreren. Ben jij de persoon die ons kan helpen dit te realiseren? Wij kijken ernaar uit om van je te horen!Laten we samen de toekomst van muziek vormgeven. Met uw hulp en ons onwankelbare enthousiasme, kunnen we muziek laten resoneren op manieren die we nooit voor mogelijk hadden gehouden. Hier bij Stageplan, we zijn klaar voor de encore!

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker