NIEUW: Bram en Lennert XL Ft. Wesley Sonck.


Een nieuw samengesteld team van Ninoofse Allstars staat klaar om de wereld te veroveren! Aanvoerder Wesley Sonck zet zijn eerste passen in de muziekwereld en doet dit geruggesteund door ervaren spitsbroeders Bram en Lennert.

We schrijven het jaar 2023, het jaar waarin Wesley Sonck zich tijdens de nacht van carnaval in Ninove laat overtuigen om zijn debuut als zanger te maken tijdens de uitverkochte Ladies Night bij Bram en Lennert.

Deze performance was meteen een schot in de winkelhaak en smaakte bij alle partijen naar meer. Na een hattrick op de Parkconcerten en de Gentse Feesten staken ze de koppen samen en werd de tactiek besproken.

Na een intense voorbereiding en enkele stevige trainingen, staan ze nu helemaal klaar om een wervelend spektakel van 90 minuten te brengen.

U vraagt zich af, wat zullen ze dan op de mat leggen? Het antwoord is simpel: alles waarvoor het publiek naar het stadion komt!  Topentertainment van de bovenste plank met de allergrootste meezingers en de bekendste klassiekers uit alle genres.

Uiteraard komen ze niet alleen uit de catacomben! Ze hebben een stevige 4-mansdefensie achter zich staan met de allerbeste sessiemuzikanten van ons land.

In Amerika wil men Messi zien spelen, in ons land staat iedereen al te popelen om dit nagelnieuwe team potten te zien breken.

Aanvoerder: Wesley Sonck

Spitsen: Bram Van Den Berghe en Lennert Cobbaert

Centrale verdediger: Stijn Tondeleir

Linksback: Laurens Deschutter

Rechtsback: Pieter Goossens

Winger: Jan Decombele

T1: Bob Savenberg

Doelwachter: An De Wachter

Technische staf: Kristof De Dobbeleer, Kris De Troch, Pieter Bégard

EXTRA INFO

Prijs 8.650 Euro excl. 6% BTW (incl. technische crew, inpriktafel)

Exclusief Geluid en Licht.
Duurtijd 1 x 90 min

meer info: an@stageplan.be

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker