Agenda geopend voor de meest energieke coverband van Vlaanderen!


The Kicks: Van Spontane Samenwerking tot Swingende Partyband!

Vijf onbekenden kwamen ooit samen in een spontane muzikale samensmelting. Wat begon als een eenmalig avontuur, veranderde al snel in een nauwe vriendschap en een dynamische partyband - dat zijn The Kicks!

Hun doel: creëren van memorabele momenten en opwindende ervaringen voor ons publiek. Hun grootste kick halen we uit het gelach en de vreugde van het publiek dat net zo geniet van het feest als zij!

Hun energieke mix van verschillende muziekstijlen zorgt ervoor dat niemand stil kan blijven zitten.

TheKicks-BogaardenBarst-04049.JPGTheKicks-BogaardenBarst-04178.JPGTheKicks-BogaardenBarst-Hoofdfoto.JPGTheKicks-BogaardenBarst-04386.JPG

De Magie van Mix: Een Naadloze Symfonie van Stijlen bij The Kicks

Ze denken graag buiten de kaders. Daarom combineren ze verschillende muziekstijlen om een unieke, snelle en naadloze mix te creëren die iedereen op de dansvloer krijgt. Met dit feestelijke recept zorgen ze ervoor dat het dak er zeker af gaat!

Zoals jij dansend geniet, zo genieten ook zij van spelen!

Stilzitten is Geen Optie: Het Feestje Stopt Nooit!

Bij The Kicks, is stilzitten gewoonweg geen optie. Ze zorgen ervoor dat iedereen deelneemt aan het feest, dansend op de beats van onze verbindende melodieën. Ze zijn gebrand op het betrekken van ons publiek, om ervoor te zorgen dat je net zo geniet van het feest als zij.

Bij The Kicks, zijn ze er om de feestvreugde te verspreiden, het publiek te betrekken en ervoor te zorgen dat het dak eraf gaat! Dus, ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur met ons?

Boek nu voor je evenement van 2024, want de aanvragen stromen reeds binnen!

Info: an@stageplan.be

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker