Nieuw! De Loco Kids Disco Schooltour!


Een tweede jaar op rij met zo'n 50 shows over heel Vlaanderen zorgt ervoor dat DJ Starhead en de Loco Kids Disco nog een versnelling hoger kunnen schakelen! Van Pennenzakkenrock tot Genk On stage, of van Sinterklaasfeesten tot privéfeesten ...

Inmiddels heeft het team van de Loco Kids Disco al tal van grote én kleine events op stelten mogen zetten. Of we nu optreden voor 10 kinderen of voor 25000 kinderen, we geven altijd het beste van onszelf en weten er steeds een heel groot feest van te maken. 

Tot op heden bleven scholen wat achterwege, maar daar komt nu ongetwijfeld verandering in, want de Loco Kids Disco - Schooltour is geboren!

Organiseert u als school een back-to-school event of zet je graag de vakantie in met een leuk feest? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer info.

Afhankelijk van jouw voorkeuren en mogelijkheden stellen we unieke pakketten op maat samen. Zie je het kleinschalig, dan voorzien we de Loco Kids Disco Minishow. Mag het een tikkeltje meer zijn, dan kan eveneens de Loco Kids Disco Liveshow besproken worden.

Met onze verschillende formules kan werkelijk iedereen bij ons terecht. Maak je er graag een grootschalig event of zelfs een festival van? Ook dan staan we klaar voor jou! Met ons ruim netwerk en eigen voorzieningen bieden we eveneens onderstaande zaken aan om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. Steeds in nauw overleg om tot een mooi eindresultaat te komen. 

  • Animaties: ballonnenclown, kindergrime, glitter tattoos, goochelshows, ... 
  • Attracties: springkastelen, hindernissenbanen, ... 
  • Andere artiesten: DJ's, livebands, live on tape, muzikanten, ... 
  • Techniek: podium, licht en geluid om het spektakel af te werken 

Contacteer ons: joachim@stageplan.be

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker