De triomf is definitief: Pommelien Thijs pakt de overwinning in ‘Zomerhit 2023'!


Het was een dag van opwinding en verrassingen aan de kust van Blankenberge. De gevierde kroonprins, Niels Destadsbader, vierde zijn 35e verjaardag, maar kon geen vijfde overwinning als verjaardagscadeau in de wacht slepen. Maar dat liet hij niet aan zijn hart komen.

Tijdens de finale-uitzending van ‘Zomerhit 2023', brachten de tien finalisten nog een keer hun nummer ten gehore. Het was een showcase van talent en passie, maar één artieste sprong eruit. Pommelien Thijs, werd uiteindelijk de glorieuze zegevierster werd van ‘Zomerhit 2023'.

Het is het orgelpunt van een geslaagde zomer met fantastische live-optredens.

Pommelien Thijs zette haar eerste stappen in de media toen ze nog maar negen was. Haar grote doorbraak kwam er met de rol van Caro in #LikeMe. Al snel scoorde ze ook al solozangeres, met hits als ‘Nu wij niet meer praten’, ‘Meisjes van honing’ en ‘Ongewoon’. In mei 2023 pakte VRT MAX uit de met de fictiereeks Knokke Off, waarin Pommelien de hoofdrol vertolkte. De serie werd een enorm succes. Tijdens de zomer moesten concertorganisatoren extra maatregelen nemen omdat Pommelien enorme massa’s fans op de been bracht. De zangeres en actrice rijgt dus het ene succes aan het andere, met als climax het scoren van dé Zomerhit van 2023.

Van harte proficiat vanwege het Stageplan-team.

“Ongelooflijk merci allemaal! Dit is waanzin. Ik heb ongelooflijk lieve en enthousiaste fans. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Dank jullie wel!”

Pommelien Thijs


foto: VRT

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker