"Closer to the beat": nieuwe single voor Michael Deno.


Deno had al een tijdje de basis klaarliggen voor zijn nummer 'Closer To The Beat', maar hij wilde het verder afwerken met de hulp van een getalenteerde producer.

Daarom kroop Steven Vergauwen, een ervaren producer in het Vlaamse muzieklandschap, achter de knoppen om samen met Deno aan het nummer te werken.

Vergauwen draait al meer dan tien jaar mee in de Vlaamse muziekscene en heeft met tal van artiesten samengewerkt, waaronder Kato, Bandits!, Gio Kemper, Sean Dhondt en Laura Tesoro. Hij schreef meerdere hits voor Tesoro en heeft haar al vele jaren bijgestaan als gitarist op het podium.

Onlangs kreeg Deno de eer om het voorprogramma te verzorgen voor zowel de populaire Vlaamse artiest Stan Van Samang als de internationaal gerenommeerde Heather Nova. Het is duidelijk dat Deno steeds sneller naam begint te maken in de muziekwereld.

'Closer To the beat' is een popsong van topkwaliteit die zeker in je hoofd blijft hangen. Het is echt een oorworm van jewelste. Met deze pure pop-parel, zijn vierde single alweer, is Deno helemaal klaar om de Vlaamse podia te veroveren.

Dus, hou je oren open en bereid je voor op de muzikale krachten van Deno en zijn succesvolle samenwerking met Steven Vergauwen, de man achter de knoppen. 'Closer To The Beat' is slechts het begin van een veelbelovende carrière in de Vlaamse muziekscene.

Heb je interesse om Deno live te zien optreden? Blijf dan op de hoogte van zijn tourdata via Stageplan, jouw bron voor alles wat met muziek te maken heeft. Mis deze kans niet om Deno in actie te zien op het podium!

Boekingen: an@stageplan.be

luister hier naar Closer to the beat

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker