Ontdek de nieuwe lichting van Stageplan!


Stageplan maakt er werk van om, naast het huidige aanbod van vaste waarden en straffe namen, ook onze schouders te zetten onder jong en nieuw talent. Groepen en artiesten waarin wij geloven, met talent om U tegen te zeggen. Ben jij nog op zoek naar die ene artiest, groep of DJ om jouw line-up te vervolledigen met een kwalitatief artiest? Ontdek dan zeker onderstaande artiesten:

ALICE MAE

Tijd om de wereld te laten kennismaken met de ongelooflijke straffe Belgische rockchick - Alice Mae. 

Vrijdag 23/06 brengt ze haar eerste single uit “Go in Grace” waarmee ze de kick-off geeft van een reeks zelfgeschreven songs die ze op de wereld zal loslaten in de aankomende maanden.

TikTok kent ook geen geheimen voor Alice Mae waar ze elke week verwerkte covers post, en haar aantal volgers gestadig groeit.

Engelstalige rock, met een vleugje Pink en een streepje Anouk, stevige pop-rock om je vingers bij af te likken. Ze is te boeken met full band vanaf 2024 voor de festivals.

Ideaal als kick-off van jullie line-up in 2024.

Vraag nu beschikbaarheid en prijzen aan.

foto: Frank Lambrechts
foto: Frank Lambrechts

THE KICKS

Deze jonge partyband uit het Pajottenland brengt een eigen, vlotte mix van klassiekers doorheen de tijd. Een zanger met een uitzonderlijke stem, een band dat barst van talent en goesting, allemaal netjes in het pak. Ze blazen je van je sokken tijden een stomende set van 75 min. Ideaal voor festivals, corporate en private events. Backstreet Boys, Maniac, Vuurwerk van Camille,… hou je vast aan de takken van de bomen want jouw benen kennen geen rust tijdens deze show.

Prijs: 1.700 Euro excl. 6% BTW en PA

Duurtijd: 1 x 75 min

The Kicks - 2023

DJ GASCAR

Gascar is niet zomaar een allround party dj uit Antwerpen. Hij werd geboren in een kleine stad genaamd Mananjary op het eiland Madagascar, wat ook meteen zijn artiestennaam verklaart. Op 14 jarige leeftijd deed hij z’n eerste ervaringen op als dj en sindsdien kan je hem op verschillende events en festivals terugvinden in binnen- en buitenland. Voor de radio is hij ook geen vreemde, zo nam hij deel aan MNM Start To Dj in 2013 wat meteen ook de start was van uitnodigingen van verschillende radiostations.

In 2018 ging hij in zee met NRJ België en was hij gedurende 4 jaar resident dj en host van het programma Extravadance.

Binnenkort zal je hem terug kunnen bewonderen tijdens een Radio -zomertour als resident DJ.

Naast het dj’n is Gascar autodidact: zo leerde hij zowel, gitaar, piano, drums en percussie spelen. In 2014 bracht Gascar zijn eerste single uit en ondertussen tikken zijn laatste releases een miljoen streams op Spotify.

Strafste? Tijdens zijn set durft hij de microfoon nemen en bewijst hij ook wat een straf zangtalent hij is.

Te boeken voor heerlijke all-round DJ-set met als extra live vocals…en dat maakt hem net anders en straffer dan de rest!

Set van 60 min: 700 Euro excl. 6% BTW en PA

Set van 90 min: 850 Euro excl. 6% BTW en PA

Dj Gascar
Dj Gascar

En natuurlijk staan we bij STAGEPLAN altijd klaar om je te helpen met andere artiesten.

Meer info? Contacteer an@stageplan.be

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker