Nieuwe single voor Mathias Vergels!


Met zijn nieuwste single ‘Te Mooi Om Waar Te Zijn’ blikt de dankbare Mathias Vergels terug op alle mooie dingen die hem overkomen. “Het was een zaligheid om dit nummer opnieuw met René van Mierlo te schrijven, want hij kent mij door en door. Zo’n schrijfsessie begint altijd met een uitgebreid gesprek ‘van man tot man’ en op die bewuste dag dat we dit nummer hebben geschreven heb ik veel verteld over mijn lief en hoe zij mij elke dag gelukkig maakt.

Geluk met een portie gezonde jaloezie, zoals iedereen die in een goede relatie zit dat ervaart. En uiteindelijk ben ik ook die gelukzak die ’s avonds met haar gaat slapen en ’s ochtends met haar ontwaakt. Met zo’n lief aan mijn zijde mag ik inderdaad mijn pollekes kussen. Dat is van toepassing voor iedereen die geniet van de liefde, ook al is dat soms te mooi om waar te zijn.”

Mathias Vergels en het goede voorbeeld boeken.

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker