Twee gitaren, twee stemmen en een stompbox...


Ben je op zoek naar entertainers die jouw publiek kunnen verbazen en betoveren? Zoek niet verder , met Bram & Lennert ben je aan het juiste adres!

Dit energieke tweetal is dé act die jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

HITS!

Met hun jarenlange ervaring als artiesten weten Bram & Lennert als geen ander hoe ze het publiek moeten bespelen. Van de nieuwste hits tot de klassiekers, zij brengen het allemaal in hun eigen stijl en zorgen ervoor dat niemand stil kan blijven zitten. Het is dan ook geen wonder dat zij keer op keer worden gevraagd om op te treden op grote feesten en festivals.

Bram & Lennert weten als geen ander hoe ze hun publiek naar hun hand kunnen zetten. Met hun charisma en levenslustige houding weten zij iedereen te enthousiasmeren en energie te geven. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft of een festival, zij weten altijd de juiste toon te zetten.

BOEK NU!

Het boeken van Bram & Lennert is dan ook een garantie voor een geslaagd feest. Bij Stageplan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je volop genieten van deze wervelende show.

Dus waar wacht je nog op?  Boek dit topduo vandaag nog voor jouw evenement. Je zal er geen spijt van krijgen!

INFO:

mail naar an@stageplan.be

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker