Zomerhit 2023: zes weken muzikaal feest in Blankenberge!


Als je fan van Belgische artiesten mag je Zomerhit niet missen! Ook in 2023 slaan Eén en Radio2 de handen in elkaar voor dit grootse muziekfeest. Van maandag 10 juli tot en met zaterdag 19 augustus strijden twintig artiesten in Blankenberge om de felbegeerde Zomerhit-trofee. En jij bepaalt wie er wint!

Radio2 Aan Zee

Je favoriete Radio2-presentatoren zijn er live aan het werk tijdens de uitzendingen van Radio2 Aan Zee en Radio2 Zomerhit. Je kunt de studio van Radio2 vinden aan het begin van de Belgium Pier in Blankenberge. Er zijn dagelijks optredens om 15.30 en 19.30 uur en je bent van harte welkom. Er is altijd iets te beleven! Alle Zomerhit-verhalen van voor en achter de schermen kun je ook dagelijks meevolgen op Radio2 en VRT MAX.Zomerhit-televisieshow van Eén

De Zomerhit-televisieshow van Eén krijgt een plek naast de vuurtoren, aan de andere kant van de zeedijk. De opnames vinden plaats op woensdag 12, maandag 17 en dinsdag 18 juli, woensdag 2, donderdag 3 en zaterdag 19 augustus. In de eerste vijf shows worden de twintig genomineerden voorgesteld en treden ook nog heel wat andere artiesten op. De uitzendingen kun je bekijken op Eén en VRT MAX, wekelijks op zaterdagavond vanaf 15 juli. Op zaterdag 19 augustus is het de finale. De tien populairste nummers strijden dan voor de titel Zomerhit 2023, live te volgen op Eén en VRT MAX. Siska Schoeters en Niels Destadsbader nemen je ook dit jaar mee op sleeptouw.

Andere initiatieven van VRT

De publieke omroep staat deze zomer volledig in het teken van muziek. Naast Eén en Radio2 pakken ook alle andere zenders uit met geweldige initiatieven. Meer nieuws hierover volgt later.


Het wordt dus een spetterende muziekzomer bij VRT! Zet Zomerhit 2023 alvast in je agenda: van maandag 10 juli tot en met zaterdag 19 augustus in Blankenberge. See you there!

Artiest boeken bij Stageplan Entertainment | Stageplan

Artiest boeken bij Stageplan Entertainment | Stageplan

Keuze uit meer dan 100 artiesten. Ons boekingskantoor zorgt ervoor dat uw event vlekkeloos verloopt. Wij denken met u mee!

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker