Michael Deno verzorgt voorprogramma Heather Nova, voorprogramma Stan van Samang en speelt eigen Rock Lobster Sessie - dat wil je niet missen!


De naam doet wellicht nog niet meteen een belletje rinkelen, het toch is de kans groot dat je zijn stem de voorbije jaren al een paar keer gehoord hebt.

Tijdens een opgemerkte passage in The Voice van Vlaanderen of als zanger en gitarist bij Lost Frequenties.

Wie hem al live aan het werk heeft gezien zal het bevestigen: dit is een rasperformer die het podium als zijn natuurlijk biotoop ervaart.

In Mei vorig jaar kwam zijn debuut single “Made for it” uit, en ook opvolger “Bad habits” werd op enkele weken tijd meer dan 100.000 keer gestreamd.

Voor de week van de Belgische muziek onlangs nam hij een eigenzinnige, engelstalige versie op van de Noordkaap-classic “Ik hou van u”, die hem lovende woorden opleverde van Stijn Meuris zelve.

Na passages bij BBC Radio 1, KISS FM UK, De MIA’s, Het Koninklijk Paleis en 15 miljoen YouTube-views later, is de tijd rijp om alvast enkele fijne data aan te kondigen:

- 25 Maart 2023  Rock Lobster Sessie te Antwerpen (inschrijven kan via rocklobstersessions@gmail.com, een ticket voor dit intieme concert is 20 Euro)

- 06 Mei 2023 Voorprogramma Stan van Samang in Owla Brugge 

- 11 Mei 2023 Voorprogramma Heather Nova op de befaamde Kampvuur-concerten

Wil jij ook Michael Deno op jouw event of festival deze zomer?Aarzel niet en contacteer An@stageplan.be voor meer informatie omtrent prijzen en beschikbaarheden.

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker