Liefde voor Muziek seizoen 2023 gaat van start!


Vanaf 4 april om 20u35 bij VTM kunnen kijkers genieten van een gloednieuw seizoen van Liefde voor Muziek. Persoonlijke verhalen, muzikale verrassingen en ontroerende momenten staan centraal in dit muzikale programma. Dit seizoen gaan DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, K3, Metejoor, Portland en Stef Bos de ultieme clash der genres aan en breken daarbij alle muzikale grenzen.

De tien getalenteerde artiesten vertrekken naar het bruisende Barcelona, waar ze verblijven in Villa Masia Capdet, een Spaanse parel gelegen in het kleine stadje Sant Pere de Ribes. Naast het delen van muzieknoten, leren ze elkaar beter kennen en nemen deel aan dagelijkse activiteiten. K3 is bijvoorbeeld helemaal onder de indruk van de charmes van DAAN, terwijl Metejoor wordt herenigd met zijn goede vriend Jaap. Stef heeft zelfs een openhartig gesprek over het ouderschap met Hanne, die op dat moment nog zwanger was. En Jente van Portland kan nauwelijks wachten om het zwembad in te duiken.

Nog nooit zo verliefd’ op de covers van K3 

Het eerste optreden van dit seizoen is voor de meiden van K3. Ze worden verrast met een reeks pakkende songs, waaronder covers van bekende nummers.Zo tovert rock ‘n roll man DAAN de musicalhit ‘De Drie Biggetjes’ om tot een donkere maar magische versie. Günther zorgt voor een streepje jazz, terwijl Metejoor en Jaap samen een verrassend duet brengen. Portland raakt een gevoelige snaar met de cover ‘Mijn Held’, wat als ode aan hun familieleden die kampen met dementie wordt gebracht. Stef Bos heeft een tophit gekozen waar hij nog nooit zo verliefd op was en de dames van K3 sluiten af met een Nederlandstalige versie van ‘Levitating’ van popster Dua Lipa. Het nummer werd in een K3-jasje gestoken en dat resulteert in een song waar niemand bij kan stilzitten.

Kortom, liefhebbers van muziek en persoonlijke verhalen mogen dit seizoen van Liefde voor Muziek niet missen.

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker