Gers Pardoel exclusief te boeken voor België bij Stageplan


Gers Pardoel is al lang geen onbekende meer in Vlaanderen.  

Songs zoals “Ik neem je mee “ , “Louise” en “Zo bijzonder” met elk meerdere miljoenen streams, zijn enkele van zijn grootste successen en werden grootse meezingers.

“Ik neem je mee” (2011) zorgde er in Nederland voor dat het in de Nederlandse Top 40 uitgroeide tot de grootste hit ooit van een Nederlands artiest, Vlaanderen volgde snel waar hij met alle songs in geen tijd goud behaalde.

Naast zijn zangcarrière kon men Gers o.a. aan het werk zien als jurylid van The Voice Kids, nam hij deel aan The Masked Singer in Nederland , werd er nog lang nagepraat over zijn parcours tijdens Liefde voor Muziek, nam deel aan De Code van Coppens  in Vlaanderen…. en presenteerde hij de Vlaamse versie van het dansprogramma “Come dance with me” op PLAY4.

Op 30 maart verschijnt zijn nieuwste single "Tokyo", waarvan we nu al kunnen verklappen dat het een oorwurm is om "U" tegen te zeggen

Muzikaal komt Gers helemaal tot zijn recht op de festivals waar hij ook deze zomer weer het beste van zichzelf zal geven, met een DJ of met zijn hele straffe liveband.

Hij heeft ondertussen een ijzersterke live-reputatie opgebouwd om 60 min lang een enorm feest te bouwen live on stage. Wetend dat er nieuw werk klaarstaat om dit voorjaar nog uit te brengen, kan je er zeker van zijn dat Gers Pardoel onmisbaar is op jouw line-up deze zomer.

Informeer nu voor jouw data en prijzen op Info@stageplan.be (of An@stageplan.be)

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker