The Comeback Van Ian Thomas is een feit


‘Blind’ is de eerste exponent van de richting die Ian uit wil: Nederlandstalige pop combineren met andere invloeden. Hij dook daarvoor de studio in met de Nederlandse producer Donda Nisha en diens landgenoot gitarist/producer Ramon De Wilde.

Het is de eerste nieuwe muziek die Ian uitbrengt nadat hij in 2019 brak met zijn verleden. Maar dankzij de vrijheid die dat opleverde - zonder platendeal, zonder management - besefte Ian dat hij in de eerste plaats vooral artiest is, een muzikant in hart en nieren. Hij brengt meer tijd dan ooit door in de studio; met iedereen die op zijn pad komt, geen oordeel over achtergrond, genre of stijl. Hij maakt zelf beats, producet, schrijft teksten en instrumentals. Zijn passie is terug.

En die druipt er van af. ‘Blind’ is een dromerige popsong die dezelfde levensvreugde als Ian uitstraalt, maar bevat ook een diepere betekenis voor hemzelf en iedereen die er zich in wil/kan herkennen: ‘Als je lang genoeg doorgaat en niet opgeeft, werkt het leven op een mysterieuze wijze en gaan er plots weer deuren voor je open. Ik wil die kansen met beide handen grijpen!’

Als je lang genoeg doorgaat en niet opgeeft, werkt het leven op een mysterieuze wijze en gaan er plots weer deuren voor je open.

Ian Thomas


Vanaf vandaag op alle platformen te beluisteren

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker