Ben jij klaar voor de zomer?


In de aanbieding!1. MICHAEL DENO - ideale starter op jouw line-up!

Michael Deno. De naam doet wellicht niet meteen een belletje rinkelen, maar toch is de kans groot dat u zijn stem de voorbije jaren al een paar keer gehoord hebt.

Tijdens een opgemerkte passage in ‘The Voice van Vlaanderen’ of als zanger en gitarist bij Lost Frequencies. De voorbije jaren trad Michael voornamelijk op tijdens privé-evenementen: bedrijfsfeesten en al zijn recente songs haalde moeiteloos de Radio 2-playlist.

Michael Deno - Bad Habits (Official Music Video)

Ondertussen werkt Michael verder aan zijn eigen carrière. Wie hem al live heeft gezien zal het bevestigen: dit is een artiest die het podium als zijn natuurlijk biotoop ervaart.

De laatste twee jaar heeft Michael een eigen geluid gevonden en maakt hij muziek die samenvalt met wie hij zélf is. Je hoort glasheldere melodieën, refreinen die blijven plakken en teksten die iets te vertellen hebben. Popmuziek zoals popmuziek moet klinken. Hij is een rasperformer met reeds vele kilometers op de teller. Dat kunt u straks zélf vaststellen want Michael is klaar om verder de Vlaamse podia te veroveren. Een knappe Engelstalige set van eigen werk in combinatie met unieke bewerkingen van enkele straffe covers. Vlaanderen is klaar voor de Belgische Shawn Mendes, de podia ook! Meer info? Contacteer An@stageplan.be

2. LOTTE DE CLERCK - check vlug jouw datum!

foto by Thomas Geunens
foto by Thomas Geunens

Bij de jongere generatie is ze ondertussen al een hele tijd bekend als “Emma”, het rebelse nichtje van “Caro”, gespeeld door Pommelien Thijs, in de immens populaire jeugdreeks #LikeMe.

Haar acteer - maar ook zangtalent gingen niet onopgemerkt voorbij want vorig jaar mocht Lotte, tijdens de live show van Zomerhit 2023, de toen plots ziek geworden  Emma Heesters vervangen om het nummer “Zwaartekracht” met Regi live te brengen. Zo ontdekte en omarmde ook het grote publiek Lotte De Clerck.

Lotte werd onlangs nog genomineerd voor een Gouden K als beste actrice en zij zet haar schouders mee onder de nieuwste Stip-It actie van Ketnet.

Met het nummer “DROMEN”, welke ze samen brengt met Francisco Schuster (“Yemi” uit #LikeMe)  maken ze samen een vuist tegen pesten. Op enkele uren tijd had de videoclip al liefst meer dan 26.000 views.Wil jij deze zomer ook een optreden van Lotte De Clerck op jouw event of festival? Dat kan!

STIP IT 2023 - Dromen - Lotte De Clerck en Francisco Schuster

Lotte brengt een live on tape optreden van 40 min en blijft, indien de agenda het toelaat, graag nog even plakken voor een handtekening of een selfie na het optreden. Het wordt een mooie mix van eigen Nederlandstalige songs en enkele heerlijke covers.Haast je, want Lotte De Clerck is de onmisbare factor op jouw event deze zomer!Meer info? Contacteer An@stageplan.be

 LOCO KIDS DISCO - DE kinderact met live zang van 2023!DJ Starhead brengt je samen met zijn LIVE zangeres een unieke kinderdisco-feestje.

Ze combineren hits voor kids met hits uit de 90’s en 00’s, zo bouwen ze elke keer een feestje voor jong en oud! Ze brengen ook enthousiaste danseressen mee om de show compleet te maken. LOCO KIDS DISCO is één groot feest voor alle leeftijden en alle events.

LOCO KIDS DISCO - Throwback 2022

Na de show maken DJ Starhead en zijn LIVE zangeres graag tijd voor een foto en meet & greet met de kinderen, echt gewéldig! Binnenkort komt ook de volgende singel “Leef” uit van Loco Kids Disco.Meer info? Contacteer An@stageplan.be

EN ER IS MEER...

Bram & Lennert (summer).jpgclub kamiel.jpegWS 2022 01 © gwenny eeckels.jpgSmashdance algemeen 1.jpegGuy Swinnen Band B.jpg

Bij Stageplan ken je uiteraard ook terecht voor de bekende en de minder bekende artiesten. Van Willy Sommers en Metejoor tot Pommelien Thijs en Guy Swinnen tot het geweldige Club Kamiel, ideaal voor de 11-juli vieringen met hun uitsluitend Nederlandstalige repertoire. De meest kwalitatieve cover - en partybands zoals SmashDance, Project X, Capo 4,…kan je ook bij Stageplan terugvinden. Ontdek ons volledige aanbod via (dan button naar onze website?). Ben je op zoek naar advies omtrent het opbouwen van een line-up met meerdere artiesten voor een specifieke doelgroep? Ons team staat je graag bij met raad en daad.

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker