Lotte De Clerck en Francisco Schuster zorgen voor gloednieuw themanummer 'Dromen'


Vandaag werd een gloednieuwe editie van STIP IT gelanceerd. Daarvoor werkt Ketnet voor de tweede keer samen met MNM en Radio2. Want niet alleen kinderen en jongeren maar ook volwassenen kunnen het slachtoffer worden van pestgedrag. En pesten aanpakken, dat doe je niet alleen. De nieuwe boegbeelden van de STIP IT-actie werden zojuist bekendgemaakt bij Kingsize Live op Ketnet. Niemand minder dan Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou, MNM-Dj Brahim Attaeb en Radio2-presentatrice Karolien Debecker nemen dit jaar het voortouw om de lijn te trekken tegen pesten.Dromen

Francisco Schuster en Lotte De Clerck zetten zich als muzikale boegbeelden in voor de actie, zij zorgen voor het nieuwe themanummer 'Dromen'. De boegbeelden roepen gans Vlaanderen op om de lijn te trekken tegen pesten. Zet vier stippen op je hand en maak samen een stippenlijn tegen pesten. Ga naar stip-it.be en doe mee!

Muziek is iets krachtig en kan helend werken. Daarom zijn we blij dat we het themanummer ‘Dromen’ samen mochten schrijven. Er is jammer genoeg nog zoveel onrecht in de wereld en ons nummer 'Dromen' heeft als boodschap dat wat je droomt, ook echt waar kan worden. Dus laat ons hopen dat we al dat onrecht, waaronder pestgedrag, kunnen tegengaan. Voor ons is ‘Dromen’ een uitnodiging om iedereen te accepteren voor wie die is en elkaar graag te zien!

Fransico en Lotte


STIP IT 2023 - Dromen - Lotte De Clerck en Francisco Schuster

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker