Absolute aanrader: Gio Kemper Live op jouw event!


Gio Kemper! U zag hem ongetwijfeld de voorbije zomer, of optreden als lid van De Ketnetband, of acteren als de weerwolf in “Nachtwacht” of nog een tijdje geleden als De Duiker tijdens de eerste editie van “The Masked Singer” zijn opwachting maken…. of strafste van allemaal, u zag hem met zijn eigen band en live show aan het werk.Hij bereikte met zijn deelname aan “The Masked Singer” zijn doorbraak bij het grote publiek, dat fel onder de indruk was van zijn zang - en danstalent. De combinatie hiervan en zijn gave om het publiek vast te houden en niet te lossen, maken van Gio een heuse rasentertainer.Met een zeer gewaardeerde band van professionele topmuzikanten , 2 straffe backingvocals die niet terugdeinzen om je weg te blazen met hun stem maar ook met hun moves, en dan Gio in front.

Een combi van zijn eigen songs en nieuw werk dat er komende maanden zit aan te komen, maar ook een kleine ode aan zijn “The Masked Singer” - avontuur en aan de artiesten die hem inspireren op zijn eigen muzikale pad, maakt dat je on stage een heerlijke mix krijgt van Nederlandstalige en enkele Engelstalige funky songs en moves. Gio grijpt het publiek vanaf de eerste noot vast en laat hen niet meer los. Meezingen en dansen zullen ze ongetwijfeld!

Gio Kemper live!

Wil jij ook Gio op jouw festival of event? Aarzel niet ons te contacteren. Ontdek hieronder de teaser van zijn show en check snel zijn beschikbaarheid voor jouw event in 2023!


Prijs: 4.000 Euro excl. 6% BTW en PA

Duurtijd: 1 x 60 min

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker