4 toppers voor je event of personeelsfeest!


Bram & Lennert76…dat is het aantal shows die Bram & Lennert deze zomer reeds hebben gespeeld.

Ze zijn 1 van de meest geboekte artiesten van 2022 en hun optredens op Gentse Feesten, Bollekesfeesten en Popmasters Kortemark gingen ook aan de pers niet onopgemerkt voorbij.

Naast het voorprogramma van Niels Destadsbader in het Sportpaleis, Deinze Brielpoort en Wieze Oktoberhallen zijn zij ook ongetwijfeld de ideale match om op corporate events te plaatsen.

Met hun unieke concept worden ze ook wel de Vlaamse Ed Sheeran’s genoemd…2 mannen met enkel een gitaar en een stompbox en twee fantastische stemmen. Overal waar ze komen gaat het dak eraf. Ideaal dus om jouw event of personeelsfeest helemaal te laten knallen!

Naast hun talent en jarenlange ervaring hebben ze ook een korte tijd nodig voor opbouw en soundcheck waardoor een change over enorm vlot kan verlopen.

Ontdek in onderstaande reportage meer over Bram & Lennert.Prijs: 2.400 Euro excl. 6% BTW en PA

Duurtijd show: 1 x 90 min

Loco Kids DiscoLOCO KIDS DISCO, oftewel Vlaanderens meest unieke kinderdisco-formatie is een LIVE on stage performance met hits waarop de kinderen niet kunnen blijven stilstaan. DJ Starhead, de loco mascotte, neemt de lead doorheen de show. Samen met zijn LIVE zangeres zorgt hij voor veel interactie met het publiek. Ook de enthousiaste choreo’s van de danseressen bieden een meerwaarde aan het geheel. Doorheen de show passeren de bekendste kinderhits van vroeger tot nu en speciaal voor de aanwezige volwassenen worden er ook enkele 90's & 00’s hits gedraaid! Kortom, LOCO KIDS DISCO is één groot feest voor elk event en alle leeftijden. Na afloop van de show maken ze indien mogelijk graag tijd voor een exclusieve meet & greet met de kids. Ze mogen samen op de foto en ze ontvangen een gepersonaliseerde fotokaart, kids vinden dit gewéldig!

Enkele referenties: Pennenzakkenrock ’22, Genk on stage, Wieltjesfeesten Menen, Parc d’été Zutendaal, Delaware familiedag, Telenet Familiedag….

Ideaal voor events en bedrijven in teken van Family-events, Sint-feesten en/of Kerstfeesten.

Prijs voor full live: DJ Starhead, Live zang + 2 danseressen: 1.450 Euro excl. 6% BTW en PA

Duurtijd show: 1 x 45 min

SmashdanceNot just your regular cover band….Smashdance is een totaalbeleving.

Een zeer energieke set, gebracht door professionele muzikanten, 2 ongelooflijk straffe stemmen van een zanger en zangeres, die op haar beurt ook nog de elektrische viool bespeelt tijdens hun show.

Een knappe backdrop, decor, kostuums, een extra blazerssectie, choreo’s, steengoede muziek, de ideale band om het feest op gang te brengen.

Referenties: Caterpillar, Telenet, Gentse Feesten, Marktrock Poperingen, Sint-Bernardusfeesten Nieuwpoort,Tour & Taxi,…..

Prijs: 3.800 Euro excl. 6% BTW en PA

Duurtijd show: 1 x 75 min


Capo 4

Maak kennis met Capo 4, covers maar in een heel andere stijl. Zij brengen hedendaagse muziek in een uniek jasje.

De zanger en muzikanten hebben een muzikaal verleden of actuele rol bij Tom Dice, Amazing Flowers, de Peatles, Crystal Moon,….

Bakken ervaring met een jeugdige flair. Ideaal voor corporate events, recepties, privé-events,...

Ontdek hen zeker even via onderstaande link:


Prijs: 1.250 Euro excl. 6% BTW en PA (excl. transportkosten)

Duurtijd show: Tot 120 min mogelijk

Meer info of misschien meteen een beschikbaarheid van 1 van deze geweldige acts checken? An@stageplan.be of bel op 0480/ 65 82 44

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker