Niet één, maar twee Sunset Concerten: Gers Pardoel, Dorothee Vegas & Like Maarten, Regi en Henri PFR sluiten de zomer aan het Q-Beach House af


Met vele live-optredens, een overload aan Q-cocktails en tapas, heerlijk weer én de beste live-radio vanop het strand aan Oostende, beleefden de Q-dj’s en intussen al zo’n 240.000 Q-luisteraars een zalige zomer aan het Q-Beach House. Die zomer wordt afgesloten met een dubbel en dik feest: in het closing weekend van het Q-Beach House staan er niet één, maar twee Sunset Concerten gepland! Zowel Gers Pardoel en Dorothee Vegas & Like Maarten, als Regi en Henri PFR zullen het strand van Oostende plat spelen.



Op zaterdag 3 september om 20u00 zorgt hitmachine Regi met zijn Sunset Concert dan weer voor 'Vuurwerk' aan het Q-Beach House, dat ontdekten de Q-luisteraars zo net in ‘Vincent Live’. Later op de avond sluit Henri PFR het Q-Beach House officieel af.

Vanaf maandag 5 september duiken de Q-dj’s weer de radiostudio in Vilvoorde in, om de Q-luisteraars een knaller van een najaar te bezorgen.


Foto's: DPG

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker