Finalisten Zomerhit 2022 zijn gekend!


Tot vanmiddag 12 uur kon jij laten weten wie jouw favoriet is. Ondertussen zijn de stemmen geteld. Dit zijn de tien finalisten, in de volgorde waarin ze optreden in de show.

  1. Margriet Hermans – Lekker blijven hangen
  2. Jaap Reesema & Lea Rue – Code rood
  3. Niels Destadsbader – Ik neem er één
  4. The Starlings – Gold
  5. Maksim – Zonder mij
  6. Pommelien Thijs – Ongewoon
  7. Cleymans & Van Geel – Olivia
  8. Metejoor & Snelle – Kijk ons nou
  9. Berre – Say my name
  10. Regi & Emma Heesters – Zwaartekracht

Jij bepaalt wie wint

Zonet (om 15.30 uur) is op Radio2 de stemming geopend voor de finale van Zomerhit. In de loop van de namiddag belde Radio2-presentatrice Caren Meyen met de tien gelukkigen die van het publiek een plaats bij de laatste tien kregen. Die waren natuurlijk allemaal laaiend enthousiast en het was overduidelijk: iedereen wil winnen. Dé Zomerhit scoren is voor een artiest een grote waardering, want het is het publiek dat kiest wie de grote favoriet is.

Het publiek en alleen het publiek bepaalt de winnaar. Stemmen op je favoriet kan per sms naar het nummer 6000, met als boodschap het nummer van de artiest hierboven. Je kunt in totaal twee keer stemmen, tot de lijnen sluiten op het einde van de livefinale op zaterdag 20 augustus. Een sms kost 0,50 euro. De tellers van de onlinestemming zijn opnieuw op 0 gezet, iedere finalist begint dus met een schone lei. Jij kiest wat voor jou dé Zomerhit van 2022 is. Op het einde van de liveshow worden de stemmen geteld en kennen we de winnaar.


Wie er graag bij wil zijn rept zich naar de Jachthaven van Blankenberge komende zaterdag 20 augustus. Deze wordt om 20.50 uur live uitgezonden op Eén en VRT NU en is ook integraal te beluisteren op Radio2 en in de Radio2-app.

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker