Joe 10 om te zien - nieuwe digitale radio


De grootste Tien Om Te Zien meezingers van vroeger en nu? Die hoort iedereen vanaf vandaag, woensdag 6 juli, de hele dag lang bij de nieuwe digitale zender ‘Joe 10 Om Te Zien’.

Niemand minder dan Tien Om Te Zien-icoon Willy Sommers kreeg de eer om vanochtend op de startknop te duwen tijdens de ochtendshow met Joe-dj Alain Claes.

Muziekfans kunnen op ‘Joe 10 Om Te Zien’ 24/7 terecht voor de nodige ambiance en nostalgie. De grootste TOTZ-hits van vroeger en nu worden afgewisseld met opvallende anekdotes van bekende artiesten en de favoriete TOTZ-platen van de Joe-dj’s. 

Alle nummers van Tien Om Te Zien hebben twee dingen gemeen: het zijn de grootste hits van vroeger en nu én bijna iedereen kan ze van voor tot achter meezingen. Nederlandstalige muziek is trouwens weer helemaal hot. Vanaf vandaag verzamelen we die pareltjes nu speciaal voor onze luisteraars op één zender. En om die zender met glans in te zetten, vonden we het niet meer dan logisch dat onze luisteraars, onze grootste ambassadeurs, vanochtend zélf de eerste plaat konden kiezen. Dat werd 'Mooi, 't Leven Is Mooi' van Will Tura. Meezingen gegarandeerd!”

Robin Vissenaekens, channel manager Joe


Vanaf vandaag werd de digitale zender ‘Joe Lage Landen’ omgedoopt tot ‘Joe 10 Om Te Zien’. Deze nieuwe digitale zender komt in het rijtje te staan naast Joe Easy, Joe 60’s & 70’s, Joe Top 2000 (enkel digitaal) en Joe 80’s & 90’s. De digitale zenders zijn beschikbaar via joe.be, de Joe-app, via DAB+ en digitale televisie (Telenet en Proximus).

©DPG

Meest Recente Posts

STAGEPLAN UPDATES

Stay UP-TO-DATE

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws uit de Vlaamse Showbizz. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

NIEUWS & EVENTS

In de kijker